Logo del centre cívic
Novetat!
211T - Escriptura creativa teatral - online

Dissabte de 12 a 14 h

23 de gener de 2021

Espai: Sense sala

Dissabte de 12 a 14 h. 23 de gener Preu: gratuït (4 hores) No ens agrada només travessar les geografies físiques i espacials, també les geografies internes, els llocs de confort on s'atrinxera l'autor/a en la solitud del seu escriptori o on l'actor i l'actriu s'acomoden quan la pròpia consciència baixa la guàrdia, també ens agrada reconèixer altres territoris fins deixar enrere els mapes, tot endinsant-nos en un espai sense llei. Per això buscarem fer un treball a través del món simbòlic de l'inconscient tot creant un petit inconscient col·lectiu grupal. Amb Andrea Segura, directora teatral, i Albert Tola, dramaturg

Preu: Gratuït

Dissabte
23/01/2021

Programa trimestral

Descarrega'l

Segueix-nos!

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes i tallers gratuïts

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre abans de l'inici dels cursos.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Associació cultural Casa Orlandai (G64509987) | C/Jaume Piquet 23 08017 BARCELONA
info@casaorlandai.cat

Centre Cívic
CASA ORLANDAI

C/Jaume Piquet, 23
08017 Barcelona
932524262
info@casaorlandai.cat

Logo Miram Cloud