Dimarts de 19 a 20.30 h
Del 2 de març de 2021 al 23 de març de 2021
Espai: Sense sala
Dimarts de 19 a 20.30 h. Del 2 al 23 de març Preu: 26,35 € (6 hores) Has tingut ja algun contacte amb la fermentació d'aliments i begudes? Has fet Iniciació a la fermentació d'aliments i vols aprofundir en la història, els usos i les pràctiques fermentatives de diferents parts del món? Elabora receptes més complexes i sorprèn els teus comensals! És necessari disposar d’aliments concrets, que seran indicats abans de començar el curs. Amb Àlex Todó Plasencia, fermentista
Preu: 26,35 € (IVA inclòs)
Programa trimestral
Segueix-nos!
Facebook
Twitter
Instagram
Youtube
Abans d'inscriure't
Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.
Suplement per al material
Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.
Tarifes reduïdes i tallers gratuïts
Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre abans de l'inici dels cursos.
Xarxa de Centres Cívics
Gestió tècnica:
Associació cultural Casa Orlandai (G64509987) | C/Jaume Piquet 23 08017 BARCELONA
info@casaorlandai.cat
Centre Cívic
CASA ORLANDAI
C/Jaume Piquet, 23
08017 Barcelona
932524262
info@casaorlandai.cat