Logo del centre cívic
Novetat!
XERRADA: L'atac i crema del convent dels Caputxins (3/06)

Dijous de 18 a 20.30 h

3 de juny de 2021

Espai: Sala J. V. Foix

A càrrec de Jordi Bigues - Durant el mes de juny de 2021, coincidint amb el programa Guerra Civil. Art, conflicte i Memòria, que es podrà veure al MNAC (Museu Nacional D’Art de Catalunya), tres districtes de la ciutat Eixample, Sants Montjuïc i Sarrià- Sant Gervasi descobriran a la ciutadania històries i personatges de barris com el Poble-Sec, l’Eixample o Sants sota les bombes. També sobre fets destacats de la història de la ciutat , de les vides de les persones i de les seves heroïnes i herois. El programa d’activitats, que sorgeix a iniciativa de diferents centres cívics dels tres districtes de la ciutat, inclou recorreguts per alguns d’aquests barris, presentacions escèniques, xerrades i exposicions. En definitiva, una petita selecció d’un munt de coneixement creat a partir d’investigacions d’artistes escènics i del treball persistent i minuciós d’associacions que treballen per recuperar la memòria històrica d’aquests territoris.Programa d'activitats de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona vinculades a l'exposició "Guerra Civil. Art, conflicte i memòria" del Museu Nacional d'Art de Catalunya.

Preu: Gratuït

Dijous
03/06/2021

Programa trimestral

Descarrega'l

Segueix-nos!

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes i tallers gratuïts

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre abans de l'inici dels cursos.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Associació cultural Casa Orlandai (G64509987) | C/Jaume Piquet 23 08017 BARCELONA
info@casaorlandai.cat

Centre Cívic
CASA ORLANDAI

C/Jaume Piquet, 23
08017 Barcelona
932524262
info@casaorlandai.cat

Logo Miram Cloud