Logo del centre cívic
Novetat!
214T - Trobada oberta d'Urban Sketching

Dissabte de 10.30 a 12.30 h

18 de setembre de 2021

Espai: Pati d'en Marcel

Vine a descobrir l'Urban Sketching en una sessió obert amb l'associació Urban Sketchers Barcelona! Què necessitaràs per dibuixar còmodament (mentre portis fulls/llibreta i un llapis o bolígraf per dibuixar, no dubtis a venir!): Un quadern de dibuix o fulls solts, si és possible amb paper de dibuix que aguanti tècniques aquoses (serà especialment important si voleu pintar en aquarel·la!) Rotulador punta fina negre, amb tinta resistent a l'aigua (també podeu dur altres colors) Caixeta d'aquarel·la amb colors bàsics, pinzell amb dipòsit d'aigua mida gran, drap o paper de cuina, si voleu dibuixar en aquarel·la! Alguns llapis de color aquarel·lables (Caran d'ache, etc.) 2 o 3 pinces de dibuix (per aguantar el paper en cas de vent) Un tamboret de pescador per poder seure i dibuixar còmodament a qualsevol lloc (Decathlon, 5 €). El terra pot estar brut o humit.

Preu: Gratuït

Dissabte
18/09/2021

Programa trimestral

Descarrega'l

Segueix-nos!

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes i tallers gratuïts

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre abans de l'inici dels cursos.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Associació cultural Casa Orlandai (G64509987) | C/Jaume Piquet 23 08017 BARCELONA
info@casaorlandai.cat

Centre Cívic
CASA ORLANDAI

C/Jaume Piquet, 23
08017 Barcelona
932524262
info@casaorlandai.cat

Logo Miram Cloud