Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CULTURA, ARTS I CIÈNCIA)

Novetat!!
L’ÒPERA ENTRE BAMBOLINES: Don Giovanni de W.A. Mozart

Dilluns de 20 a 21.30 h

5 d'octubre de 2020

Espai: Sala J. V. Foix

El tenor Marc Sala, veí de Sarrià, presenta una nova temporada de xerrades al voltant d’òperes que són a la cartellera d’ El Gran Teatre del Liceu. Dramma giocoso en dos actes. Música de Wolfgang Amadeus Mozart amb llibret de Lorenzo Da Ponte. Don Giovanni, seductor en sèrie i narcisista obsessiu compulsiu, tot infringint les regles socials s’acaba traint a si mateix: acompanyat pel sofisticat servent Leporello, viurem les seves aventures amoroses, i perseguit pel fantasma de l’home assassinat al primer quadre, acabarà sopant amb ell i serà instat a penedir-se’n, però s’hi negarà.

Preu: 4,50 €

Dilluns
05/10/2020
Novetat!!
L’ÒPERA ENTRE BAMBOLINES: Mitriadate re di Ponto, de W.A.Mozart

Dilluns de 20 a 21.30 h

9 de novembre de 2020

Espai: Sala J. V. Foix

El tenor Marc Sala, veí de Sarrià, presenta una nova temporada de xerrades al voltant d’òperes que són a la cartellera d’ El Gran Teatre del Liceu. Òpera seria en tres actes. Música de Wolfgang Amadeus Mozart amb llibret de Amedeo Cigna-Santi. El regne de Mitridate està assetjat per Roma, i els seus fills, Farnace i Sifare, estan tots dos enamorats d’Aspasia, la dona amb la qual planeja casar-se el mateix rei tirà, ofuscat amb la venjança. A mesura que l’amenaça romana avança, la família esclata fracturada per la por, la gelosia i la passió. Un jove Mozart, de només 14 anys, escriu la seva tercera òpera.

Preu: 4,50 €

Dilluns
09/11/2020
Novetat!!
L’ÒPERA ENTRE BAMBOLINES: Vida i obra de G. Verdi

Dilluns de 20 a 21.30 h

14 de setembre de 2020

Espai: Sala J. V. Foix

El tenor Marc Sala, veí de Sarrià, presenta una nova temporada de xerrades al voltant d’òperes que són a la cartellera d’ El Gran Teatre del Liceu. Coneixerem les claus de l’èxit de l’autor de La Traviata, Rigoletto, Aida i moltes més obres cabdals en la història de l’òpera. Verdi va tenir una vida llarga i el seu geni musical va ocupar tota la segona meitat del segle XIX a Itàlia. Veurem l’evolució del seu estil, les seves característiques principals, la influència de la seva vida personal en la seva obra, tot il·lustrat amb audicions comentades.

Preu: 4,50 €

Dilluns
14/09/2020
Novetat!!
Presentació dels llibres: Sarrià desaparegut i Baixar a Barcelona

Dijous de 18 a 19.30 h

8 d'octubre de 2020

Espai: Sala J. V. Foix

Taula rodona on presentarem dues publicacions, vinculades amb el Sarrià antic, la primera de l’autor Jesús Mestre, Sarrià desaparegut, que també ens posarà en context la feina feta pel Taller d'Història de Sarrià sobre el Centenari de l'annexió. Finalment, exposarem idees i valorarem el llibre Baixar a Barcelona: La ciutat i la comunitat recreada a Sarrià dels antropòlegs Raúl Márquez i Miguel Doñate.

Preu: Gratuït

Dijous
08/10/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes i tallers gratuïts

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre abans de l'inici dels cursos.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Associació cultural Casa Orlandai (G64509987) | C/Jaume Piquet 23 08017 BARCELONA
info@casaorlandai.cat

Centre Cívic
CASA ORLANDAI

C/Jaume Piquet, 23
08017 Barcelona
932524262
info@casaorlandai.cat

Logo Miram Cloud