Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (EXPRESSIÓ CREATIVA)

Novetat!
Música Z [15/01]: Albert López

dilluns 19 a 20 h

15 de gener de 2024

Espai: Sala J. V. Foix

Albert López ha acabat els estudis de grau d’Interpretació en Percussió Històrica a l’Escola Superior de Música de Catalunya l'any 2023, i actualment cursa el Màster en recerca musical en la mateixa institució. Per aquest concert ens oferirà un tast del seu repertori, des d'un Solo de Castanyoles escrit per ell mateix fins a l'obra Riq Solo de Yousif Sheronick, percussionista especialitzat en la música del Brasil, Índia, Àfrica i l’orient mitjà i que experimenta totes les possibilitats tècniques i sonores del riq, un instrument d’origen àrab semblant a la pandereta.

L'Albert López va rebre la beca d’excel·lència que atorga anualment la Fundació Anna Riera a estudiants de l'ESMUC.

Preu: Gratuït

Dilluns
15/01/2024
Música Z [18/03]: Trio Mörnel (recital líric)

dilluns 19 a 20 h

18 de març de 2024

Espai: Sala J. V. Foix

La soprano Sabrina García, el baríton Pau Camero i el pianista Oriol Sanz, tots tres alumnes del Conservatori Superior Liceu, han unit el seu talent per formar el Trio Mörnel sota la

guia de la professora Marta Pujol. Aquest trio ens ofereix una evocadora selecció d'obres líriques que abracen un ampli espectre que va des de Purcell a Guastavino, passant per Mendelssohn i Rheinberger, entre altres compositors destacats.

Amb Sabrina García, soprano. Becària de la Fundació Ferrer-Salat, Pau Camero, baríton, Becari de la Fundació Ferrer-Salat, Oriol Sanz, piano

Preu: Gratuït

Dilluns
18/03/2024
Música Z [26/02]: Starless Orion

dilluns 19 a 20 h

26 de febrer de 2024

Espai: Sala J. V. Foix

Un recorregut per la història del rock a través de balades mítiques de grups històrics des dels Beatles fins a Oasis. Aquest trio acústic del Centre superior de música Jam Session ofereix un concert didàctic on es tractaran les curiositats més destacables de cada tema.

 El rock és un estil que va emergir als anys 70 amb l’auge de la guitarra elèctrica entre altres instruments, els quals van ser eines per crear els temes més èpics de la història contemporània.

Amb: Laia Bastos (piano i coros), Oriol Llongueras (guitarra eléctrica), Cristina Escartín (veu principal)

Preu: Gratuït

Dilluns
26/02/2024
  12  Següent

Programa trimestral

Descarrega'l

Segueix-nos!

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes i tallers gratuïts

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre abans de l'inici dels cursos.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Associació cultural Casa Orlandai (G64509987) | C/Jaume Piquet 23 08017 BARCELONA
info@casaorlandai.cat

Centre Cívic
CASA ORLANDAI

C/Jaume Piquet, 23
08017 Barcelona
932524262
info@casaorlandai.cat

Logo Miram Cloud