Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CULTURA, ARTS I CIÈNCIA)

Novetat!!
CAFÈS LITERARIS: Cos/Los errantes, d’Olga Tokarczuk
Logo de l'activitat CAFÈS LITERARIS: Cos/Los errantes, d’Olga Tokarczuk

Dimecres de 19 a 20.30 h

7 d'octubre de 2020

Espai: Sala J. V. Foix

A mig camí entre el relat de viatges, la novel·la autobiogràfica ficcionada, i el catàleg enciclopèdic d'aquell gabinet de curiositats que és el nostre món, Cos/Los errantes té com a unitat narrativa fonamental el fragment i com a única llei estructural la discontinuïtat. L'escriptura de Tokarczuk funciona com un mecanisme de narració centrífuga; només desplegant una lectura igualment centrífuga i fragmentària podem copsar tots els matisos de la paraula 'errància' que s'entrellacen de manera aparentment caòtica a la novel·la. Amb Pier Manchia Benito, investigador cultural independent.

Preu: 3,00 €

Dimecres
07/10/2020
Novetat!!
CAFÈS LITERARIS: El cor és un caçador solitari
Logo de l'activitat CAFÈS LITERARIS: El cor és un caçador solitari

Dimecres de 19 a 20.30 h

16 de desembre de 2020

Espai: Sala J. V. Foix

El cor és un caçador solitari (1940) és l’opera prima de Carson McCullers. Ambientada en una petita ciutat del Sud dels EUA, l’autora narra la història d’un grup de persones –amb la figura del sordmut John Singer com a personatge central– que, essencialment, comparteixen la solitud, la marginalitat i el refús d’una societat que els ignora; però que també ens revela la necessitat que totes les persones tenim de ser compreses i de sentir-nos estimades. Amb Martha Tennent, doctora en llengua anglesa, acadèmica, docent i traductora.

Preu: 3,00 €

Dimecres
16/12/2020
Novetat!!
CAFÈS LITERARIS: La pell de la frontera, de Francesc Serés
Logo de l'activitat CAFÈS LITERARIS: La pell de la frontera, de Francesc Serés

Dimecres de 19 a 20.30 h

28 d'octubre de 2020

Espai: Sala J. V. Foix

Els vells camins del Baix Cinca i del Segrià s’han perdut i se n’han obert de nous que continuen per Europa i Àfrica i arriben fins a Romania i Ucraïna, fins a Mali, el Senegal, el Camerun, la Xina i l’Índia. Les direccions i les distàncies són tan diferents que ja no serveixen ni els mapes de sempre ni els mateixos relats. Els protagonistes del llibre conten com ha canviat un món que no saben del cert si és seu, que s’acarona i s’esgarrapa. Un món que és seu i nostre. Amb Francesc Serés, autor.

Preu: 3,00 €

Dimecres
28/10/2020
Novetat!!
CAFÈS LITERARIS: Si aquest carrer fos meu, d’Stefanie Kremser
Logo de l'activitat CAFÈS LITERARIS: Si aquest carrer fos meu, d’Stefanie Kremser

Dimecres de 19 a 20.30 h

25 de novembre de 2020

Espai: Sala J. V. Foix

Si aquest carrer fos meu és una passejada per les vint-i-dues adreces on l’autora ha viscut fins avui, en cinc països diferents, entre les Amèriques i Europa. A través de la seva mirada —curiosa, esmolada i alhora introspectiva—, aquest llibre de les adreces també dibuixa el mosaic d’una experiència: multimigratòria, cosmopolita i tanmateix plena de contradiccions socials, polítiques, culturals i biogràfiques. Kremser convida qui la llegeix a reflexionar sobre la qüestió de qui es pot ser, quan no s’és d’un lloc concret i definit. Amb Stefanie Kresmer, autora.

Preu: 3,00 €

Dimecres
25/11/2020

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes i tallers gratuïts

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre abans de l'inici dels cursos.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Associació cultural Casa Orlandai (G64509987) | C/Jaume Piquet 23 08017 BARCELONA
info@casaorlandai.cat

Centre Cívic
CASA ORLANDAI

C/Jaume Piquet, 23
08017 Barcelona
932524262
info@casaorlandai.cat

Logo Miram Cloud