Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (CULTURA, ARTS I CIÈNCIA)

Novetat!
Cafès literaris: "Limonov", d'Emmanuel Carrère [3/11]

Dimecres de 19 a 20.30 h

3 de novembre de 2021

Espai: Sala J. V. Foix

«Limónov no és un personatge de ficció. És real i jo el conec», adverteix l’autor, recent guanyador del Premi Princesa d’Astúries de les Lletres. Aquesta novel·la biogràfica o biografia novel·lada reconstrueix la vida d'un personatge real que sembla sorgit de la ficció: un personatge desmesurat i estrafolari, amb una peripècia vital gairebé inversemblant, que permet a Carrère traçar un contundent retrat de la Rússia dels últims cinquanta anys i, al mateix temps, aventurar-se en una indagació enlluernadora sobre les paradoxes de la condició humana. Amb Joan Todó, escriptor

Preu: 3,00 €

Dimecres
03/11/2021
Novetat!
Cafès literaris: "Vida de Samuel Johnson", de James Boswell [24/11]

Dimecres de 19 a 20.30 h

24 de novembre de 2021

Espai: Sala J. V. Foix

Considerada unànimement la biografia més aconseguida que s'ha escrit mai, Boswell presenta la figura de Samuel Johnson a través dels propis records i d’un minuciós treball de recopilació de testimonis. Gràcies a una prodigiosa combinació d'afecte, respecte, destresa i rigor, Boswell va aconseguir donar vida al personatge retratat perquè transcendís la seva existència temporal i propagués el seu influx durant segles. Amb John Stone, Doctor en Literatura Anglesa i Serra Hunter Fellow a la UB.

Preu: 3,00 €

Dimecres
24/11/2021
Novetat!
Càpsules vespertines: Louise Bourgeois [11/11]

Dijous de 19 a 20.30 h

11 de novembre de 2021

Espai: Sala St. Gervasi de Cassoles

Louise Bourgeois fou una escultora i artista d’origen francès que va desenvolupar la major part de la seva carrera artística a Nova York. Va explorar diversos temes al llarg de la seva llarga carrera, entre ells: la domesticitat i la família; la sexualitat i el cos; la mort i l'inconscient. Encara que Bourgeois va exposar al costat d’expressionistes abstractes i que la seva obra té molt en comú amb el surrealisme i l’art feminista, no va estar formalment afiliada a cap moviment artístic concret. Amb Maria Lluïsa Faxedas Brujats, Doctora en Història de l’art i professora d’Història de l’art contemporani a la Universitat de Girona

Preu: 3,00 €

Dijous
11/11/2021
Novetat!
Càpsules vespertines: María Zambrano [14/10]

Dijous de 19 a 20.30 h

14 d'octubre de 2021

Espai: Sala St. Gervasi de Cassoles

Activitat presencial i virtual, a través de Zoom

Preu: 3,00 €

Dijous
14/10/2021

Programa trimestral

Descarrega'l

Segueix-nos!

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes i tallers gratuïts

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre abans de l'inici dels cursos.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Associació cultural Casa Orlandai (G64509987) | C/Jaume Piquet 23 08017 BARCELONA
info@casaorlandai.cat

Centre Cívic
CASA ORLANDAI

C/Jaume Piquet, 23
08017 Barcelona
932524262
info@casaorlandai.cat

Logo Miram Cloud