Logo del centre cívic

Espectacles i Conferències (EXPRESSIÓ CREATIVA)

L'imperdible de divendres: Còctel escènic [15/03]

divendres 20 a 22 h

15 de març de 2024

Espai: Sala J. V. Foix

GLÒRIA Mònoleg Un viaje por los miedos que más cuesta admitir: a fracasar, a ser mala, a no pertenecer. Amb Elisa Coll Blanco

LES VEUS DE MACANDINA Música Amb Rosa Gras, Joana Sala i Maria Sangés

BUTERFFLY Composició musical veu i violí ."Quan acaba una guerra?" El ressò d'un cos en un entorn de dominació. Entre occident i orient; homenatge al món de Butterfly, a través dels sons del violí, la veu i el piano." Amb Maria Estela i David Flores

ODISSEU I PENÈLOPE Teatre i música Tres cants d'amor i de llar.  Amb JubPastetes, per a un cor, una guitarra i un intèrpret.


Preu: Gratuït

Divendres
15/03/2024
L'imperdible [01/03] : Com cantar sobreviviré

divendres 19 a 20.30 h

1 de març de 2024

Espai: Sala J. V. Foix

1 de març a les 19 h - Entrada: 3,10 €

De cop passa alguna cosa que canvia la direcció de la teva vida. Una creu que és invencible -com quan erem petites i dèiem "soc sucre"-, però la realitat és una altra. Totes estem exposades a alguna malaltia. La malaltia que canviarà la vida de la Moumna es diu sarcoidosi pulmonar.

Aquest projecte aposta per a reivindicar i visibilitzar que les malalties minoritàries existeixen i conviuen entre nosaltres. Què suposa tenir-ne una?

Espectacle accessible per a persones sordes. Compta amb traducció simultània i integrada de llengua de signes i subtítols.

(Espectacle entorn el Dia Mundial de les Malalties Minoritàries)

Un projecte de Dana Carbonell i Raquel Camón

Preu: 3,10 €

Divendres
01/03/2024
L'imperdible [12/01]: Fragmentos de una loca

divendres 19 a 21.30 h

12 de gener de 2024

Espai: Sala J. V. Foix

A cavall entre la instal·lació, la performance i l’autoficció, l’obra Fragmentos de una Loca planteja plasmar l’experiència psicòtica de la dramaturga Mireia Juanals, les causes del seu desencadenament i la seva posterior recuperació. Mitjançant un ús polièdric de diferents llenguatges com el brodat, la sonoritat i la corporalitat, se'ns proposa una immersió en l’esquerdat univers de la salut mental.

Hi haurà col·loqui al final de la funció.

Amb La Neura Teatre

Preu: 3,10 €

Divendres
12/01/2024
Novetat!
Música Z [05/02]: Combo de pedagogia

dilluns 19 a 20 h

5 de febrer de 2024

Espai: Sala J. V. Foix

El combo de pedagogia del Taller de Músics es una formació composta per veu, guitarra i bateria amb un repertori eclèctic que va des del R&B al musical, passant per soul, jazz i, fins i tot, ska. La temàtica del concert didàctic és la pluralitat estilística de les músiques actuals i la importància de la tímbrica per sobre d'altres elements que intervenen en l'arranjament. I la seva finalitat és la d’apropar a l’estudiant a la música i a conceptes associats a aquesta d’una manera amena, engrescadora i alhora pedagògica.

Amb Nora Torné (Veu), Maciel Maure (Guitarra), Clàudia Tresserras (Bateria)

Preu: Gratuït

Dilluns
05/02/2024
  Anterior12Següent

Programa trimestral

Descarrega'l

Segueix-nos!

Facebook
Twitter
Instagram
Youtube

Abans d'inscriure't

Abans de fer una inscripció en línia has de saber que la inscripció és nominal. Amb les teves dades no pots inscriure a una altra persona.

Suplement per al material

Recorda que alguns tallers tenen suplement per al material comú, que hauràs de pagar en efectiu el primer dia de classe.

Tarifes reduïdes i tallers gratuïts

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre abans de l'inici dels cursos.

Xarxa de Centres Cívics

Logo del grup
Ajuntament de Barcelona

Gestió tècnica:
Associació cultural Casa Orlandai (G64509987) | C/Jaume Piquet 23 08017 BARCELONA
info@casaorlandai.cat

Centre Cívic
CASA ORLANDAI

C/Jaume Piquet, 23
08017 Barcelona
932524262
info@casaorlandai.cat

Logo Miram Cloud